Alla inlägg den 4 februari 2010

Av lenaochmarta - 4 februari 2010 13:39

Hej På Er alla.


Ska nu försöka komma igen efter allt tråkigt som har varit.


Märta bor nu iallafall hemma hos oss i Bålsta, det är en lugn tjej. Tar livet med snarkande ro. Hon kollar läget och om inget roligt händer så kryper hon upp på hyllan "bordet i vardags rummet", men rumpan och benen utanför.    Där trivs hon. Trodde faktiskt att det skulle vara värre att ha en valp, men än så länge så funkar det riktigt bra.


Alla som har träffat Märta vill gärna att hon återkommer.


Vi har även träffat ngr hundvänner, Lotus va lite läskig första gången, han va ju stooor...Men han är så snäll. Hon tultade på efter honom i snön..


Malte mannen pratade lite läskigt när hon och syrran Mary busade. Malte va nog ordningsman i sitt förra liv. Då gällde det att skärpa till sej lite grann, vilket dessa töser gjorde för en stund.


Sedan har vi varit på besök i Sollentuna och där träffade hon på en kille som va lugn och trygg, där log hon tills vi åkte hem.   


Helt enkelt en ganska trygg och behaglig valp just nu. Husse e lite grinig att hon är så trött när hon kommer hem på kvällarna ifrån sina syskon. Kan tänka mej att de har riktigt roligt på dagarna, nu är de Mårten, Malin, Mary och Märta som huserar ihop i valp rummet !!


Ska försöka att lägga upp lite bilder.


Ta hand om varandra.

Lena







Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards