Alla inlägg den 3 juni 2010

Av lenaochmarta - 3 juni 2010 09:55

I fredags så tog vi bilen mot Värmland, stoppet var att titta på en Boneville -60. Sedan drog vi mot Skara hittade en stuga vid vattnet vid 22 tiden. Efter lite mat inköp mm så knoppade vi in för att dra iväg tidigt på lördag morgon mot Göteborg, eller Hönö om man ska vara riktigt. Mysig dag med strålande sol och färja ut till en helt underbar ö. Kollade där på en bil och en båt. Sedan tillbaka och in till Hisings kärra även där koll av en bil. Började lessna lite nu, åka bil en solig dag tycker inte jag är okey. Så vi åkte mot Trollhättan där det var crusing på kvällen och även koll av en annan bil.


Ringde runt till flera camping platser med stugor. Svaret är "Vi tar inte emot hund". Djävla trög skallar. Ska vi med hund inte få vara på bil semester som alla andra. Detta är inte okey. Sista halmstråt var Scandic Hotel i Trollhättan och hör och häpna. Inga problem alls med hund. Men i en liten djävla stuga på 12 kvm är det inte tillåtet pga allergi. Hur många människor finns inte på ett Hotel ??!!!.


Vi installerade oss på rummet, tog sedan en promenad ner till killen som skulle visa bilen för oss. Helt underbar stad med Göta Kanal som rinner igenom, sedan alla dessa gamla häftiga hus med tinnar och torn.


Märta har tagit allt med ro, crusingen och alla bilar som tutar och låter. Onyktra människor som för en del oväsen. Kvällen avslutades på en ute servering "Bishop Arms" i Trollhättan med en öl och för Märtas det blev det Pommes och vatten.


Är så nöjd med denna coola tjej, som lungt och sansat hänger med på våra äventyr. Utan ngr problem.


Det var en lite uppdatering iallafall. Kanske inte så mycket hund men men.


Kjam till Er alla

Va rädda om Er.


Kjam

Lena å Märta


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards